3 Haziran 2007 Pazar

Hobilerim




Küçük oğlum Ege'nin doğumuyla beraber trendleri yakalama merakımdan kapı süsleri,doğum çikolataları,sepetler yapmayı keşfettim.Oldukça keyifli olan bu uğraşlar beni hamileliğimde mutlu etti.Sizlerde bakarak benzerlerini yapabiirsiniz.

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Yakında bebeğim olacak.Bu kapı süslerinden bende yapmak istiyorum.Malzemeleri nerden temin edebilirim?Nasıl yapabilirim?Aynı zamanda çubuk kurabiyelerinizi hastanede ziyarete gelen dostlarıma ikram etmeyi düşünüuyorum.Teşekkür ederim.

Selma Alkan dedi ki...

Gunaydin Aysu abla yeni tariflerini bekliyoruz..cilgin pastalar,kurabiyeler biraz ara verdin ama cok uzadii ;)..sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

Kapı suslerınız cok ama cok guzeller.. Ama sanırım ben beceremem:(( Eeee bebeğımde buyudu, offf... Ama sayfanıza gelmısken elınıze sağlık demeden gecmek ıstemedım.. Kızım bıraz daha kucuk olsaydı, sizden bu suslerın pembesınden ısteyebılırdım:)))

sevgıler
fıdan

aysu dedi ki...

sevgili fidan yorumun icin tesekkur ederim şirin kızının dogum gunune özel farklı susler edine bilirsin örnegin kapını susleyebilirsin

nur dedi ki...

sevgili aysucum, yaptıklarından gerçekten harika. blogunu ziyaret etmek çok zevkli. Tabii bu iş tamamıyle beceri, yetenek ve merak. Ama bu sanırım sana özel. Ben sadece bakmakla yetiniyorum. Aman iyi ki sen varsın da görüyoruz ve yiyoruz :). Ellerine sağlık arkadaşım.